Huis verhuren in Delft

Hoe krijg ik een goed informatie over uw huis verhuren in Delft? Wij helpen u graag verder. U heeft een huis beschikbaar voor de verhuur. Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren met maximaal rendement? Op deze pagina van Huis verhuren is een lijst opgenomen van ideeen om woningen aan te bieden in gemeente Delft. En een overzicht met nuttige links voor het verhuren van een woning. Veel succes met uw zoektocht naar een huurder in Delft.


huis verhuren Delft
Huis verhuren Delft

Nieuwe huurwoningen in Delft - november 2020

Huizen die sinds kort te huur zijn gekomen in Delft:

 • Verwersdijk 122--3, 2611 NL, Delft
 • Bosboom-Toussaintplein 211, 2624 DN, Delft
 • Sint Olofsstraat 21-H, 2613 EK, Delft
 • Dr Schaepmanstraat 57, 2612 PK, Delft
 • Brasserskade 120, 2612 CH, Delft
 • Molensingel 2, 2614 LB, Delft
 • Pelmolen 7, 2614 LL, Delft
 • Binnenwatersloot, 2611 BJ, Delft
 • Nieuwstraat, 2611 HK, Delft
 • Verwersdijk, 2611 NL, Delft
 • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de sites die genoemd staan op deze pagina.

Huis verhuren in Delft?

Voor een huurder start een woning huren in Delft dikwijls met een online zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het is waarschijnlijk dat men een kijkje neemt op Pararius. Maar dat is niet de enige site die huurhuizen toont. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurhuis in Delft tenminste op deze websites te plaatsen. Zie verder ook de weblinks op deze website. En het is ook een optie een verhuurmakelaar in Delft in te schakelen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Delft goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende omschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het checken of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen eventueel als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele risico's voorkomenen is in elk geval aan te raden voor mensen die hun woning voor een eerste maal gaan verhuren.

Online overzicht huurwoningen in Delft

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele online aanbod van huizen in Delft en klik door op de volgende links:

Airbnb verhuur in Delft?

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Delft is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Delft, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In het hoogseizoen is het vinden van de huurders een minder groot probleem, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Delft

Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Delft als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waardoor u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurhuis kan vinden. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de klik tussen huis en huurder, hoe minder snel u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.


Kaart Delft

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huurwoning: is de woning goed bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de omgeving? Verken uw omgeving met behulp van de plattegrond van Delft.


Grotere kaart van Delft weergeven

Delft - Woning nieuws

Airbnb verdringt bewoners uit de stad
"Het is wild west in de stad", zegt hoogleraar woningmarktbeleid Peter Boelhouwer van de TU Delft . " Verhuren via ... Zo mag een verhuurder niet meer dan vier toeristen in huis hebben om te overnachten en niet meer dan 60 dagen per jaar verhuren ." Maar ...
bron: www.trouw.nl
Gemeente gaat statushouders en starters huisvesten in Hofland
Pijnacker - De kogel is definitief door de kerk. De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft een overeenkomst met pandeigenaar Pieter van Foreest om voor de periode van tien jaar voormalig zorgcentrum 't Hofland te gaan huren . Dat blijkt uit een brief die in  ...
bron: www.telstar-online.nl
Iris filmt in San Franciso: 'Daar worden bij tentjes als Kek ramen ingegooid'
Voor haar afstudeerscriptie liep Iris vorig jaar stage bij 'The Housing Clinic', waar zij mensen hielp met hun strijd tegen oneerlijke uitzetting: “De huurbazen proberen van alles om mensen uit hun woning te krijgen, zodat ze bij de volgende huurder de ...
bron: indebuurt.nl
D66 houdt bijeenkomst over huisvesting
De Bilt - D66 De Bilt organiseert in het kader van de gesprekkenreeks 'Verder in gesprek ...
bron: www.biltschecourant.nl
Huis verhuren via AirBnB in Delft: hoe zit dat eigenlijk?
In Delft zijn er vanuit de gemeente geen keiharde regels over het verhuren van je huis . De gemeente denkt dat het om 2000 overnachtingen per jaar gaat, dat is nog geen 1 procent van het aantal hotelovernachtingen per jaar. De gemeente laat wel weten:  ...
bron: indebuurt.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Delft
Delft
afbeelding: Wikimedia