Woning verhuren Dordrecht

Hoe krijgt u een helder inzicht over een huis verhuren in Dordrecht? Wij helpen u graag. De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren met maximaal rendement? Hieronder staat een overzicht van tips om een huis aan te bieden in gemeente Dordrecht. Veel succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder voor uw huis in Dordrecht.


huis verhuren Dordrecht
Huis verhuren Dordrecht

Enkele nieuwe huurhuizen - juni 2022

Huurhuizen die recent te huur zijn gekomen :

 • Willemstraat 6, 3314 ZZ, Dordrecht
 • Reeweg Oost, 3312 CK, Dordrecht
 • Chico Mendesring 352, 3315 NP, Dordrecht
 • Melkpoortje, 3311 TG, Dordrecht
 • Overkampweg 401, 3318 AR, Dordrecht
 • Marthinus Steynstraat 43, 3312 EM, Dordrecht
 • Stadspolderring 227, 3315 CK, Dordrecht
 • Voorstraat 232 -e, 3311 ET, Dordrecht
 • Singel 452, 3311 HN, Dordrecht
 • Sint Jacobsplein 47-B, 3311 CV, Dordrecht
 • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de websites die genoemd worden op deze pagina.

Huis te huur aanbieden in Dordrecht?

Voor een huurder begint een huis huren in Dordrecht vaak met een online speurtocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat de huurder kijkt op de bekende huurhuizensite Pararius, maar dat is niet de enige site die huizen aanbiedt. Naast Pararius worden o.a. de woningwebsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurwoning ook op enkele van deze sites te plaatsen.

En het is ook een optie een makelaar in Dordrecht in te huren. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Dordrecht goed kent, en u goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Maar vooral kan hij/zij goed helpen met het nagaan of een kandidaat geschikt is als huurder voor u. Is de huurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen eventueel als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan kostbare risico's vermijden.

Online overzicht van woningen te huur

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie in het overzicht van woningen:

Goed idee? Airbnb in Dordrecht

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Dordrecht is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Dordrecht, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.In het hoogseizoen is het aantrekken van huurders wellicht geen groot risico dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars Dordrecht

Een lokale makelaar kent de vraag naar woningen in Dordrecht en welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waarmee u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik is tussen woning en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een huis. Hieronder een overzicht van verhuurmakelaars in Dordrecht.


Kaart Dordrecht

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in wat mindere mate) voor de verhuurbaarheid van een huis: is de woning goed bereikbaar, zijn er voorzieningen in de buurt? Verken uw omgeving met behulp van de plattegrond van Dordrecht.


Grotere kaart van Dordrecht weergeven

Dordrecht - Woning nieuws

Start bouw 48 woningen in Dordrecht
De bouw is in handen van Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp. Naar verwachting worden de eerste woningen in het voorjaar van 2017 opgeleverd. De woningen in moderne jarendertigstijl hebben een woonoppervlakte variërend van 110 tot 140 m2.
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Geen huurhuis voor Dordtse criminelen en overlastgevers
Criminelen en overlastgevers kunnen op sommige plekken in Dordrecht geen huis meer huren . De gemeente heeft met de politie en twee woningcorporaties afgesproken, dat aspirant-huurders voortaan gescreend worden. De nieuwe maatregel is bedoeld  ...
bron: www.rijnmond.nl
AZ verhuurt verdediger Kramer aan FC Dordrecht
1 augustus 2016 – Joris Kramer voetbalt in het nieuwe seizoen in de Jupiler League. AZ verhuurt de 19-jarige verdediger aan FC Dordrecht , zo maakt de Alkmaarse club maandag bekend via de officiële kanalen. Kramer maakte in de voorbije jaargang  ...
bron: www.fcupdate.nl
Wolverhampton Wanderers huurt Ola John van Benfica
De jongere broer van Collins John werd in 2014 ook al een halfjaar verhuurd aan Hamburger SV. John heeft één interland voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan. In 2013 liet bondscoach Louis van Gaal hem spelen in een vriendschappelijk duel  ...
bron: www.nu.nl
School Vest opent 1 december haar deuren voor mensen met dementie
DORDRECHT - In november is de transformatie van School Vest tot het Gastenhuis Dordrecht een feit. Nog voor de kerstdagen nemen de eerste bewoners hun intrek in het compleet gerenoveerde pand. Het Gastenhuis biedt een kleinschalig thuis met  ...
bron: www.dordrecht.net
Vind huizen te huur in uw regio
Dordrecht
Dordrecht
afbeelding: Wikimedia