Woning verhuren Emmen

Hoe krijgt u een compleet informatie over een huis verhuren in Emmen? Wellicht heeft u zelf een poosje een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. De vraag is: Hoe kunt u uw huis verhuren, met maximaal rendement? Op deze pagina van Huis verhuren staat een overzicht van suggesties om woningen aan te bieden in gemeente Emmen. En een overzicht met diverse nuttige verwijzingen. Succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder voor uw huis in Emmen.


huis verhuren Emmen
Huis verhuren Emmen

Enkele nieuwe huurwoningen - augustus 2022

Woningen die recent te huur staan :

 • Houtweg 231, 7823 PN, Emmen
 • Raadhuisplein, 7811 AP, Emmen
 • Slechtvalk 47, 7827 HJ, Emmen
 • Valtherzandweg 247, 7815 AT, Emmen
 • Warmeerweg 40, 7815 HH, Emmen
 • Elkingeslag, 7824 HH, Emmen
 • Hoofdstraat 96-C, 7811 ES, Emmen
 • Monetpassage 64, 7811 DV, Emmen
 • Houtweg 295, 7823 PV, Emmen
 • Dorpsstraat 45, 7814 PT, Emmen
 • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de sites die genoemd staan op deze website.

Huizen te huur aanbieden Emmen?

Voor een huurder start de zoektocht naar huizen huren in Emmen meestal met een online inventarisatie van huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de sites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis tenminste op deze sites te plaatsen.

En het is ook nog mogelijk een makelaar in Emmen in de hand te nemen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Emmen goed kent, en u goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling en passende huisbeschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het controleren of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor u. Is de kandidaat betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele kostbare risico's vermijden.

Online overzicht woningen in Emmen

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het actuele online overzicht van woningen te huur:

Goed idee? Airbnb in Emmen?

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Emmen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Emmen, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het vinden van de geschikte huurders een minder groot risico dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Emmen

Een makelaar kent de vraag naar huurwoningen in Emmen en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waardoor u mogelijk zeer snel een huurder voor uw huurwoning kan vinden. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match tussen huis en huurder, hoe minder snel u op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis. Deze makelaars leveren meestal verhuurdiensten in Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen en Zwartemeer.


Kaart Emmen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huis: is het huis goed bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met hulp van de kaart van Emmen.


Grotere kaart van Emmen weergeven

Emmen - Huizen nieuws

Emmer buurt in verzet tegen overlast
Het gaat volgens de groep om de woning Husingecamp 23, een woning die particulier wordt verhuurd door eigenaar Fred Kuik uit Drachten. De buurt heeft een advocaat ingeschakeld om een rechtszaak te beginnen, omdat overleg ... De gemeente Emmen is al ...
bron: www.dvhn.nl
Van Nieff, Werkman en Bos naar FC Emmen? Dick Lukkien: Geen commentaaar
Van Nieff heeft bij FC Groningen nog een doorlopend contract, maar gezien zijn perspectief wil hij graag opnieuw verhuurd worden. Bij FC Emmen kan hij dus herenigd met zijn vroegere trainer Dick Lukkien. Toch zijn er meer opties voor de linksbenige  ...
bron: www.rtvdrenthe.nl
GT Lastechniek opent lasschool
`Bij onze klanten is steeds meer vraag naar certificeringen, lasopleidingen en reïntegratietrajecten', legt hij uit. Een paar maanden geleden kreeg GT Lastechniek de kans om een lasschool in Emmen over te nemen. `Alle kennis hebben we al jaren in huis ...
bron: www.flevopost.nl
SFEER IMPRESSIE - Maar wat is het?
   Geenstijl.nl
bron: www.geenstijl.nl
FC Utrecht verhuurt aanvaller Kallon aan FC Emmen
Nadat wij de mogelijkheden met elkaar op een rijtje hadden gezet, kwamen we tot de conclusie dat hij bij FC Emmen op dit moment in zijn loopbaan de grootste kans heeft om wekelijks van waarde te zijn als basisspeler. Hierdoor zal hij de juiste stappen  ...
bron: www.fcupdate.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Emmen
Emmen
afbeelding: Wikimedia