Woning verhuren Gouda

Hoe krijg ik een helder inzicht over een huis verhuren in Gouda? U heeft een huis voor de verhuur. De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren, met maximaal rendement? Op deze pagina is een overzicht met tips om woningen aan te bieden in gemeente Gouda. En een overzicht met diverse nuttige links. Veel succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder voor uw huis in Gouda.


huis verhuren Gouda
Huis verhuren Gouda

Enkele nieuwe huizen in Gouda - oktober 2020

Huizen die sinds kort te huur staan in Gouda:

 • Uiverplein 60, 2802 GD, Gouda
 • Kleiweg 82 K, 2801 GJ, Gouda
 • Oranje-Nassaulaan 35, 2805 CS, Gouda
 • Hoogstraat 18 B, 2801 HH, Gouda
 • Thorbeckelaan, 2805 CD, Gouda
 • Spoorstraat, 2801 BA, Gouda
 • Lange Groenendaal 68 B, 2801 LT, Gouda
 • Spoorstraat 19-Uni, 2801 BA, Gouda
 • Pijpenpad 1, 2802 BG, Gouda
 • Hoogstraat 18 A, 2801 HH, Gouda
 • ... kijk voor meer woningen op een van de websites die genoemd worden op deze website.

Huis te huur aanbieden in Gouda?

Voor een huurder begint een woning huren in Gouda dikwijls met een internet inventarisatie van potentiële huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de woningwebsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurwoning in Gouda tenminste op enkele van deze sites te plaatsen. Zie de links op deze website.

En het is ook nog een optie een verhuurmakelaar uit Gouda in de hand te nemen. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende huisomschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het nagaan of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele risico's tijdig voorkomen.

Online overzicht van woningen te huur

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele overzicht van huizen te huur en wij adviseren u de volgende links:

Goed idee? Airbnb verhuur in Gouda

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Gouda is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Gouda, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het vinden van de huurders een minder groot probleem, dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars Gouda

Een makelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Gouda en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waarmee u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurwoning kan vinden. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de match is tussen woning en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een woning. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Gouda.


Kaart Gouda

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in mindere mate) voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huurhuis: is de woning uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Verken uw omgeving met hulp van de kaart van Gouda.


Grotere kaart van Gouda weergeven

Gouda - Huizen nieuws

Airbnb-slaapplek in de polder wint aan populariteit
Stadsbewoners bieden hun huis al massaal aan op de populaire boekingsite Airbnb en nu gaan ook particulieren in het Groene Hart overstag. Een lege slaapkamer verhuren kan al lucratief zijn. Toeristen spinnen garen bij zoveel aanbod, maar niet iedereen  ...
bron: www.ad.nl
Berlijn verbiedt verhuur Airbnb-appartementen
Berlijn verbiedt het verhuren van hele appartementen aan toeristen via Airbnb en soortgelijke sites, om zo betaalbare woningen te beschermen. Door te dreigen met grote geldboetes, hoopt de Duitse hoofdstad het woningbestand op peil en de huren zo laag  ...
bron: www.ad.nl
Wie betaalt er als je huis verzakt?
   NRC
bron: www.nrc.nl
ECB houdt waarschijnlijk langer vast aan 0-rente
   IEXProfs
bron: www.iexprofs.nl
Geen hypotheek meer voor expats door nieuwe EU-regel
Expat Mortgages, dat in heel Nederland buitenlandse werknemers helpt met het kopen van een huis , slaat eveneens alarm. ,,Het is simpel: wij kunnen geen hypotheek voor hen regelen", vertelt mede-oprichter en eigenaar Chris van Maasdijk zuur. Het gaat om ...
bron: www.ad.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Gouda
Gouda
afbeelding: Wikimedia