Huis verhuren Haarlem

Hoe krijg ik een goed informatie over een huis verhuren in Haarlem? Wij helpen u graag verder. Wellicht heeft u zelf een poosje een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. Hoe kunt u uw huis veilig verhuren met maximale opbrengsten? Op deze pagina staat een lijst te vinden met ideeen om een huis aan te bieden in gemeente Haarlem of omgeving. We hopen dat u spoedig een bewoner vindt in Haarlem.


huis verhuren Haarlem
Huis verhuren Haarlem

Recente huurhuizen in Haarlem - augustus 2022

Woningen die recent beschikbaar zijn in Haarlem:

 • Schoterstraat 17, 2021 HH, Haarlem
 • Spijkermanslaan 25, 2012 CJ, Haarlem
 • Christianiastraat 4, 2034 KB, Haarlem
 • Van Ostadestraat 1 Rood, 2023 XA, Haarlem
 • Smedestraat, 2011 RE, Haarlem
 • Oranjekade 37, 2011 VD, Haarlem
 • Ostadestraat 1 Rd, 2023 XA, Haarlem
 • Batavierenplantsoen 5, 2025 CJ, Haarlem
 • Rijksstraatweg 193 Zwart, 2024 DE, Haarlem
 • Sportweg 5 R, 2024 CN, Haarlem
 • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de sites die genoemd staan op deze website.

Een huis verhuren Haarlem?

Voor een huurder start een huis huren in Haarlem dikwijls met een online zoektocht naar potentiële huurwoningen. Het is waarschijnlijk dat de huurder kijkt op de bekende huurwoningenwebsite Pararius. Maar dat is niet de enige website die huurwoningen toont. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis in Haarlem tenminste op enkele van deze sites te plaatsen. Zie de links op deze website.

En het is ook nog mogelijk een makelaar uit Haarlem in te huren, om u van dienst te zijn om een geschikte kandidaat te vinden. Het groot voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Haarlem goed kent, en u kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende huisomschrijving. Maar vooral kan hij of zij goed helpen met het checken of een huurder geschikt is als huurder voor u. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele risico's tijdig voorkomen.

Online overzicht van huurwoningen

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie in het online overzicht van huurhuizen in Haarlem:

Airbnb in Haarlem?

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Haarlem is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Haarlem, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In het hoogseizoen is het aantrekken van geschikte huurders wellicht geen groot probleem, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn. Overleg met uw lokale makelaar of kijk naar de bezetting van vergelijkbare panden in uw omgeving, wat de valkuilen zijn.

Verhuurmakelaar in Haarlem

Een makelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Haarlem en welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u mogelijk zeer snel een huurder voor uw huurhuis kan vinden. De verhuurmakelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de klik is tussen huis en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning. Hieronder een overzicht van verhuurmakelaars in Haarlem.


Plattegrond Haarlem

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een woning: is het huis goed bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met behulp van plattegrond van Haarlem.


Grotere kaart van Haarlem weergeven

Haarlem - Woning nieuws

Te veel in Marokko? Dan hier je huis uit
Bij Pré Wonen, dat in 2014 een fraudeteam opzette, waren er vorig jaar drie uitzettingen om deze reden. Ook andere corporaties zeggen 'enkele gevallen' per jaar te zien. Soms betreft het uitkeringsfraude: mensen die hun woning aanhouden vanwege een  ...
bron: www.trouw.nl
Restauratiewerk in Huis Barnaart bekijken
Het is één van de meest spectaculaire restauraties van Vereniging Hendrick de Keyser van de afgelopen jaren: Huis Barnaart aan de Nieuwe Gracht in Haarlem . Dit woonhuis ...
bron: www.schildersvak.nl
Donovan keert na pensioen van twee jaar terug bij LA Galaxy
Hij had aanmerkelijk meer succes in de MLS, eerst bij San José Earthquakes en daarna bij LA Galaxy. Tussendoor liet Donovan zich verhuren aan Bayern München en Everton, maar de Amerikaan kon zijn status op de Europese velden niet waarmaken.
bron: www.nu.nl
Wie 's zomers te lang in Marokko blijft, moet van de corporatie zijn huis uit
Toch kondigde de Haarlemse rechtbank dit voorjaar ontruiming aan wegens het „spoedeisende belang” van de woningnood in Haarlem . Het belang van Pré Wonen woog zwaarder, oordeelde de rechter, omdat de bewoners „ook in Marokko onderdak  ...
bron: www.nrc.nl
Hotel aan huis
In Maastricht bieden ruim driehonderd eigenaren hun woning aan voor de tijdelijke verhuur , in Haarlem zijn het er bijna vijfhonderd, in Rotterdam zo'n duizend en in Utrecht staan bijna tweeduizend huizen en appartementen op de website van marktleider  ...
bron: fd.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Haarlem
Haarlem
afbeelding: Wikimedia