Huis verhuren in Heerlen

Hoe krijg ik een compleet informatie over uw huis verhuren in Heerlen? Wij helpen u graag. U heeft een huis voor verhuur. De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren, met maximale opbrengsten? Op deze pagina van Huis verhuren is een lijst te vinden met tips om een huurhuis aan te bieden in gemeente Heerlen of omgeving. En een overzicht met nuttige links voor het verhuren van een woning. We hopen dat u spoedig een bewoner vindt in Heerlen.


huis verhuren Heerlen
Huis verhuren Heerlen

Actuele huurwoningen te huur - april 2021

Huurhuizen die recent te huur zijn :

 • Fossielenerf 150, 6413 MC, Heerlen
 • Gerardusstraat, 6413 GW, Heerlen
 • Vrieheidepark 58, 6414 JE, Heerlen
 • Geitstraat, 6413 EP, Heerlen
 • Litscherveldweg 9, 6413 BA, Heerlen
 • Van Lennepstraat 26, 6416 EG, Heerlen
 • Vrieheidepark, 6414 JE, Heerlen
 • Silhof 21, 6418 JV, Heerlen
 • Boerhaavestraat 2, 6412 VJ, Heerlen
 • Litscherveldweg, 6413 BA, Heerlen
 • ... kijk voor meer woningen op een van de websites die genoemd worden op deze pagina.

Huis in Heerlen?

Voor een huurder start een woning huren in Heerlen meestal met een internet inventarisatie van potentiële huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de websites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurwoning tenminste op deze sites te plaatsen. Zie verder de weblinks op deze website.

En het is ook nog altijd mogelijk een makelaar in Heerlen in te schakelen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende huisbeschrijving. Maar vooral kan hij/zij goed helpen met het nagaan of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's vermijden.

Online overzicht huizen te huur

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Heerlen in het online aanbod van woningen te huur in Heerlen:

Airbnb in Heerlen

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Heerlen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Heerlen, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.In het hoogseizoen is het aantrekken van de juiste huurders wellicht geen groot probleem dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars Heerlen

Een lokale verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Heerlen en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waardoor u potentieel snel een huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik tussen woning en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis. Hieronder een overzicht van lokale verhuurmakelaars in Heerlen.


Kaart Heerlen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in wat mindere mate) voor de verhuurbaarheid van een huurwoning: is het huis uitstekend bereikbaar, zijn er voorzieningen in de omgeving? Zoek uw locatie op met hulp van de kaart van Heerlen.


Grotere kaart van Heerlen weergeven

Nieuws over woningen verhuren in Heerlen

UPDATE Makelaar landgoed Wielewaal komt met heel origineel verkoopfilmpje
Dat blijkt uit de speciale website die in het leven is geroepen om het huis en landgoed onder de aandacht te brengen. De makelaars Honders/Alting begeleiden de verkoop. Het is het tweede grote landgoed dat in korte tijd in de verkoop is gegaan. Vorige  ...
bron: vastgoedjournaal.nl
Peel en Maas wil koophuizen verhuren aan vluchtelingen - 1Limburg
Als marktpartijen geen interesse hebben, dan gaat Wonen Limburg de verhuur verzorgen. Het beheer van de woning wordt door de verhuurder overgenomen. Zodra de woning wordt verkocht, dan krijgt de huurder binnen de opzegtermijn een vervangend  ...
bron: www.1limburg.nl
Man rent brandend huis in Heerlen binnen - 1Limburg
Bij een brand in Heerlen is een man zaterdagnacht een brandend huis ingerend. De man dacht dat zijn broer nog in het pand verbleef. Dat bleek niet zo te zijn. De man arriveerde met zijn auto bij het brandende huis en rende even later het huis binnen.
bron: www.1limburg.nl
Woonpunt geeft fout bij schimmelwoningen Heerlen toe - 1Limburg
Daarom hebben we extra drogers geplaatst. Daarna kunnen we woningen opnieuw behangen." Voor een aantal huurders is inmiddels een vervangende woonruimte geregeld. De huurders hoeven in ieder geval geen huur te betalen totdat de woningen in  ...
bron: www.1limburg.nl
'Aanbod Amsterdamse koopwoningen gaat snel richting nul'
Alleen als ze een suikeroom hebben die €100.000 schenkt kunnen ze nog een woning kopen.' ... Huis te koop in de Staatsliedenbuurt, Westerpark. ...
bron: fd.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Heerlen
Heerlen
afbeelding: Wikimedia