Woning verhuren Hengelo

Hoe krijgt u een helder informatie over uw huis verhuren in Hengelo? Wellicht heeft u zelf enige tijd een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. U heeft een huis beschikbaar voor de verhuur. De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren, met maximaal rendement? Op deze pagina vindt u een lijst te vinden met tips om een huurhuis aan te bieden in gemeente Hengelo of omgeving. En een overzicht met diverse nuttige verwijzingen. Veel succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder in Hengelo.


huis verhuren Hengelo
Huis verhuren Hengelo

Nieuwe woningen - april 2020

Huurwoningen die recent voor huur beschikbaar zijn :

 • Borgman Weg 25 A, 7558 PN, Hengelo
 • Wilderinksplein 15, 7555 DV, Hengelo
 • Steenbakkersweg 50, 7553 EK, Hengelo
 • Beursstraat 1 A, 7551 HP, Hengelo
 • Coba Kellingstraat 29, 7558 ZC, Hengelo
 • Meijersweg 17-A, 7553 AX, Hengelo
 • Mendelssohnstraat 20, 7557 BJ, Hengelo
 • Wemenstraat 33 B, 7551 EV, Hengelo
 • Oldenzaalsestraat 187-1, 7557 GK, Hengelo
 • Verdistraat 23, 7557 SB, Hengelo
 • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de sites die genoemd staan op deze pagina.

Huis in Hengelo?

Voor een huurder begint een woning huren in Hengelo dikwijls met een online zoektocht naar kandidaatwoningen. Naast Pararius worden o.a. de woningwebsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis in Hengelo ook op deze sites te plaatsen.

En dan is het ook altijd een optie een makelaar in Hengelo in te huren. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Hengelo goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Maar vooral kan hij of zij goed helpen met het nagaan of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaat betrouwbaar, passend voor de woning, voldoende draagkrachtig en heeft hij of zij zich voorheen ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele risico's tijdig vermijden.

Online overzicht woningen te huur in Hengelo

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het online overzicht van huurwoningen in Hengelo en klik op de volgende websites:

Airbnb in Hengelo

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Hengelo is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Hengelo, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In het hoogseizoen is het aantrekken van de juiste huurders wellicht geen groot risico dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn. Overleg met uw lokale makelaar of kijk naar de bezetting van vergelijkbare panden in uw omgeving, wat de valkuilen zijn.

Verhuurmakelaar in Hengelo

Een makelaar kent de vraag naar woningen in Hengelo en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waarmee u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis. Hieronder een overzicht van verhuurmakelaars in Hengelo. Deze makelaars leveren meestal diensten in Hengelo en Beckum.


Plattegrond Hengelo

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (in wat mindere mate) voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huurhuis: is het huis goed bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Verken uw omgeving met hulp van de plattegrond van Hengelo.


Grotere kaart van Hengelo weergeven

Nieuws over huizen in Hengelo

Winkelruimte Willemstraat te huur voor starters
Central SOHO aan de Willemstraat 39 in Hengelo heeft nog winkelruimte te huur voor (startende) ondernemers en/of webshophouders. Bent u op zoek naar passende ruimte, zij verhuren al vanaf 10 m2 winkelruimte tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
bron: hengelosweekblad.nl
Oude klooster in Hengelo krijgt nieuwe bewoners
HENGELO - Het voormalige klooster aan de Kerkstraat krijgt nieuwe bewoners. Het markante pand uit 1916 wordt omgebouwd tot appartementencomplex. Als alles volgens plan verloopt, kunnen medio volgend jaar de eerste huurders hun intrek nemen.
bron: www.tubantia.nl
Gemakkelijker huurwoning zoeken in Hengelo
Welbions wil het huurders daarmee gemakkelijker maken met hun speurtocht naar een woning . Zo is www.woningnethengeloborne.nl ook heel geschikt voor smartphones en tablets. De Bornse woningen van Welbions zijn nog niet te vinden op de nieuwe  ...
bron: www.tubantia.nl
Miauw! Eerste kattencafé van Overijssel komt in Hengelo
Dominique Mulder is de bazin van vijf katten en de bedenker van het kattencafé in Hengelo . Volgens haar gaat het echt een uitje worden. "Het gaat om de extra beleving. Een normaal café is druk en snel, maar in een kattencafe niet. Dieren verbinden echt ...
bron: www.rtvoost.nl
Deze verhuurders namen 'huurders from hell' in huis
Hans André de la Porte, woordvoerder van de Vereniging Eigen Huis (VEH): ,,Zorg bij tijdelijke verhuur altijd voor een clausule in het contract dat jij en jouw makelaar er tussentijds in kunnen. Dat schrikt kwaadwillenden af. De wijze waarop de huurder ...
bron: www.tubantia.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Hengelo
Hengelo
afbeelding: Wikimedia