Woning verhuren Kampen

Hoe krijg ik een compleet informatie over uw huis verhuren in Kampen? De vraag is: Hoe kunt u uw huis verhuren met maximale opbrengsten? Op deze pagina is een overzicht van suggesties om woningen aan te bieden in gemeente Kampen. En een overzicht met nuttige links voor het verhuren van een huis. Succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder in Kampen.


huis verhuren Kampen
Huis verhuren Kampen

Actuele huurwoningen - april 2020

Huurhuizen die sinds kort te huur zijn gekomen in Kampen:

 • Hofstraat, 8261 BW, Kampen
 • Flevoweg, 8264 PA, Kampen
 • Meeuwenweg 1 10, 8261 VZ, Kampen
 • Carlsonstraat 13, 8263 CA, Kampen
 • Burgwalstraat, 8261 HK, Kampen
 • Spoorkade, 8267 AA, Kampen
 • Achterom, 8261 AD, Kampen
 • Penningkruid 31A, 8265 EE, Kampen
 • Zambonistraat 4 1C, 8263 CE, Kampen
 • Groenestraat, 8261 VJ, Kampen
 • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de websites die genoemd worden op deze pagina.

Een huis te huur aanbieden Kampen?

Voor een huurder begint een huis huren in Kampen vaak met een internet zoektocht naar huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de sites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis in Kampen tenminste op deze sites te plaatsen.

En dan is het ook mogelijk een makelaar uit Kampen in te huren, om u te helpen om een geschikte huurder te vinden. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Kampen goed kent, en u kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende omschrijving. Maar vooral kan hij of zij goed helpen met het checken of een huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's vermijden.

Online overzicht woningen te huur

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Kampen in het online overzicht van huizen in Kampen:

Goed idee? Airbnb in Kampen

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Kampen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Kampen, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het vinden van de geschikte huurders wellicht geen groot risico dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaar Kampen

Een lokale verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Kampen als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis kan vinden. De verhuurmakelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match tussen huis en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een woning.


Kaart Kampen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een woning: is het huis goed bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de omgeving? Zoek uw locatie op met behulp van plattegrond van Kampen.


Grotere kaart van Kampen weergeven

Nieuws over woningen in Kampen

Veel onderhoudsklachten huurwoningen
In verband met de verhuurderheffing zijn huurders fors meer huur gaan betalen, terwijl er minder geïnvesteerd is in onderhoud en woningverbetering. De Woonbond herkent de klachten die naar voren komen uit het onderzoek. De Huurderslijn, de juridische  ...
bron: www.woonbond.nl
Ziekenhuizen zijn te veel kwijt aan huisvesting
Een groeiend aantal ziekenhuizen zit te ruim in zijn jas. Bijna 40% geeft te veel geld uit aan huisvesting, blijkt uit een nieuw onderzoek van ingenieursgroep Arcadis. In 2010 was dat nog zo'n 18%. Ziekenhuisbesturen moeten hierdoor snijden in andere  ...
bron: fd.nl
IJsselheem werkt aan aanpassing toewijzingsbeleid zorgwoningen
KAMPEN - De zorgen die Wim Diender vorige week op deze website uitte over het toewijzingsbeleid van zorgwoningen zijn volgens woonzorgconcern IJsselheem terecht. IJsselheem herkent het dilemma van passend toewijzen en ... Hierdoor blijven er woningen ...
bron: brugnieuws.nl
PvdA beschouwt de hete hangijzers van het nieuwe jaar
"Voor u ligt onze eerste raadsproat van 2017 door de Partij van de Arbeid Kampen . De jaarwisseling ...
bron: brugnieuws.nl
Schagen: stop op recreatief verhuren van woonhuizen
In de woningwet staat ook dat woonhuizen niet recreatief mogen worden verhuurd . Daarbij maakt het niet uit of iemand zijn huis kort of langere tijd verhuurt . Tijdelijke woningruil is wél mogelijk. Van Kampen : ,,Mits degene die in het huis komt zich ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Kampen
Kampen
afbeelding: Wikimedia