Huis verhuren in Kerkrade

Hoe krijgt u een goed informatie over een huis verhuren in Kerkrade? Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren, met maximaal rendement? Hier staat een overzicht van tips om een huis aan te bieden in gemeente Kerkrade. En een overzicht met diverse nuttige verwijzingen. Succes met uw zoektocht naar een huurder voor uw huis in Kerkrade.


huis verhuren Kerkrade
Huis verhuren Kerkrade

Actuele huurwoningen in Kerkrade - april 2020

Huurhuizen die sinds kort te huur zijn gekomen :

 • Haanraderstraat, 6464 EV, Kerkrade
 • St.Paulusstraat 2-A, 6463 ET, Kerkrade
 • Sint Pieterstraat 56, 6463 CV, Kerkrade
 • Kapelweg, 6466 AV, Kerkrade
 • Kloosterraderstraat 100, 6461 CD, Kerkrade
 • St. Pieterstraat 55, 6463 CR, Kerkrade
 • Pannesheiderstraat, 6462 EC, Kerkrade
 • St.Paulusstraat, 6463 ET, Kerkrade
 • Oude Tunnelweg 13, 6467 EM, Kerkrade
 • Op de Knip 164, 6467 GZ, Kerkrade
 • ... kijk voor meer huurhuizen op één van de websites die genoemd staan op deze website.

Huis verhuren in Kerkrade?

Voor een huurder start een woning huren in Kerkrade dikwijls met een online inventarisatie van potentiële kandidaatwoningen. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurwoning ook op enkele van deze websites te plaatsen. Zie de weblinks op deze pagina.

En het is ook nog mogelijk een verhuurmakelaar uit Kerkrade in te huren. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Kerkrade goed kent, en u kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling en passende huisomschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het controleren of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig en heeft hij of zij zich hiervoor als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele kostbare risico's tijdig voorkomen.

Online overzicht huizen

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Kerkrade in het actuele online overzicht van woningen te huur en wij adviseren u de volgende links:

Airbnb in Kerkrade?

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Kerkrade is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Kerkrade, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.In het hoogseizoen is het vinden van huurders een minder groot risico, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaar in Kerkrade

Een makelaar kent de vraag naar huurwoningen in Kerkrade en welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waarmee u potentieel snel een huurder voor uw huurwoning vindt. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Kerkrade.


Kaart Kerkrade

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid van een huurhuis: is de woning uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met behulp van plattegrond van Kerkrade.


Grotere kaart van Kerkrade weergeven

Kerkrade - Woning nieuws

Oplichter René troggelt geld af in Kerkrade-West - 1Limburg
Van de belofte om het geld over te maken komt uiteraard niks terecht. Om het verhaal overtuigender te maken doet de oplichter alsof hij belt met een familielid. De oplichter is volgens de politie een bekende die deze smoes al jarenlang gebruikt om ...
bron: www.1limburg.nl
Verhuren is afzien (van rendement)
Deze investeerder wordt niet 'verliefd' op een woning of een stad, hij wil gewoon rendement maken - of het nu is met een seniorenwoning in Appelscha, of een hippe studio in Maarssen. ...
bron: www.ftm.nl
Ook supporters van Roda bij protestactie in Kerkrade - 1Limburg
Eerder deze week had de politie al signalen ontvangen dat er mogelijk iets stond te gebeuren in Kerkrade . Een 32-jarige man uit Landgraaf en een 40-jarige man van Eygelshoven die bij de demonstratie werden aangehouden vanwege belediging, konden  ...
bron: www.1limburg.nl
Twee woningen met mijnschade worden hersteld - 1Limburg
De stichting is op initiatief van de provincie opgericht om in noodsituaties eventuele schade aan woningen als gevolg van mijnbouw of stijgend mijnwater te vergoeden. Nu gebeurt dat dus voor het eerst. De voormalige exploitanten van de mijnen en de ...
bron: www.1limburg.nl
De stand van zaken bij FC Utrecht: veel onzekerheden
Mark Diemers, De Graafschap, Tot medio 2017. Christian Kum, Roda JC Kerkrade , Tot medio 2018. Ruud Boymans, Al Shabab (VAE), Tot medio 2019. Filip Bednarek, De Graafschap, Tot medio 2018. Louis Nganioni, Olympique Lyon (Fra), Was gehuurd.
bron: www.vi.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Kerkrade
Kerkrade
afbeelding: Wikimedia