Huis verhuren Nijmegen

Hoe krijgt u een helder informatie over een huis verhuren in Nijmegen? Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren, met maximale opbrengsten? Hier vindt u een overzicht met suggesties om een huis aan te bieden in gemeente Nijmegen of omgeving. Veel succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder in Nijmegen.


huis verhuren Nijmegen
Huis verhuren Nijmegen

Nieuwe woningen in Nijmegen - augustus 2022

Huurhuizen die sinds kort te huur zijn in Nijmegen:

 • Nieuwstraat 30, 6511 PT, Nijmegen
 • Zellersacker, 6546 HH, Nijmegen
 • Zwanenveld, 6538 NZ, Nijmegen
 • Kanunnik Boenenstraat 0ong, 6525 WH, Nijmegen
 • Graafseweg 247 B, 6532 ZJ, Nijmegen
 • Valkenaerhof 103, 6538 TG, Nijmegen
 • Vismarkt 9, 6511 VJ, Nijmegen
 • Plein 1944 99 A, 6511 JE, Nijmegen
 • Ridderstraat 0ong, 6511 TM, Nijmegen
 • Parkweg, 6511 BG, Nijmegen
 • ... kijk voor meer huurhuizen op één van de websites die genoemd staan op deze website.

Een huis te huur aanbieden in Nijmegen?

Voor een huurder begint een huis huren in Nijmegen dikwijls met een online zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het is zeer waarschijnlijk dat de huurder een kijkje neemt op de bekende huurwoningenwebsite Pararius, maar dat is niet de enige website die woningen aanbiedt. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurhuis tenminste op deze websites te plaatsen. En het is ook nog altijd een optie een verhuurmakelaar in Nijmegen in de hand te nemen. Het groot voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Nijmegen goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het controleren of een huurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaat betrouwbaar, draagkrachtig en heeft hij of zij zich voorheen als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's tijdig voorkomenen is in elk geval aan te raden voor mensen die hun huis voor een eerste keer verhuren.

Online overzicht van huizen te huur in Nijmegen

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het overzicht van woningen te huur en wij adviseren u de volgende websites:

Airbnb verhuur in Nijmegen

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Nijmegen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Nijmegen, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom. In hoogseizoen is het vinden van juiste huurders een minder groot risico, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Nijmegen

Een lokale verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Nijmegen als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waarmee u potentieel snel een huurder voor uw huurhuis kan vinden. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een woning.


Kaart Nijmegen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in mindere mate) voor de verhuurbaarheid van een woning: is de woning uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met hulp van kaart van Nijmegen.


Grotere kaart van Nijmegen weergeven

Nijmegen - Huizen nieuws

Meer tijd nodig voor bouw tijdelijke huizen in Nijmegen
Dit voorjaar deelde de gemeente mee voor eind 2016 200 tijdelijke kleine woningen met een lage huur (409 euro) te bouwen op het Smit Draadterrein aan de Groenestraat en op Zuiderveld in Nijmegen -Noord. Op de langere termijn zouden er nog eens 300  ...
bron: www.gelderlander.nl
Newomij koopt Nijmeegs woningproject Trebbe
Newomij heeft 26 nog te realiseren appartementen in Lent bij Nijmegen gekocht van Trebbe. De koper zal de ...
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Plan voor hotel en B&B in pastorie Groesbeek
GROESBEEK - In de pastorie van de Cosmas- en Damianusparochie aan de Kloosterstraat in Groesbeek komen mogelijk een hotel en een bed and breakfast. Het initiatief daarvoor komt van Armand Hendriks van het tegenover de pastorie gelegen  ...
bron: www.gelderlander.nl
Waar staan de kassa's van de circulaire economie?
Een landelijk onderzoek geïnitieerd door de Radboud Universiteit in Nijmegen moet duidelijkheid bieden. ... Een voorbeeld is het model products-as-a-service: het verhuren van bijvoorbeeld licht en wasbeurten. Dat begint nu echt vorm te ... Er zijn ...
bron: www.duurzaambedrijfsleven.nl
Deze verhuurders namen 'huurders from hell' in huis
Hans André de la Porte, woordvoerder van de Vereniging Eigen Huis (VEH): ,,Zorg bij tijdelijke verhuur altijd voor een clausule in het contract dat jij en jouw makelaar er tussentijds in kunnen. Dat schrikt kwaadwillenden af. De wijze waarop de huurder ...
bron: www.gelderlander.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Nijmegen
Nijmegen
afbeelding: Wikimedia