Huis verhuren Spijkenisse

Hoe krijg ik een goed inzicht over uw huis verhuren in Spijkenisse? De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren met maximaal rendement? Op deze pagina is een lijst opgenomen met tips om huizen aan te bieden die te huur staan in gemeente Spijkenisse of omgeving. En een overzicht met diverse verwijzingen. We hopen dat u spoedig een geschikte huurder vindt in Spijkenisse.


huis verhuren Spijkenisse
Huis verhuren Spijkenisse

Enkele nieuwe huizen te huur - september 2019

Huizen die sinds kort te huur zijn :

 • Akeleistraat 20, 3202 GC, Spijkenisse
 • Zuidpassage 46, 3201 DG, Spijkenisse
 • Zuidpassage 66, 3201 DG, Spijkenisse
 • Jeltje de Bosch Kemperstraat 27, 3207 EA, Spijkenisse
 • Frans Halsstraat 14, 3202 TH, Spijkenisse
 • Breeweg 9, 3201 VB, Spijkenisse
 • Paulus Potterstraat 13 C, 3202 EH, Spijkenisse
 • Lisstraat, 3202 JL, Spijkenisse
 • Alainweg, 3208 CA, Spijkenisse
 • Jacob Catsstraat 56C, 3202 AL, Spijkenisse
 • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de sites die genoemd worden op deze website.

Een huis verhuren in Spijkenisse?

Voor een huurder start de zoektocht naar huizen huren in Spijkenisse dikwijls met een internet inventarisatie van huurwoningen. Het is zeer waarschijnlijk dat men kijkt op de bekende huurwoningenwebsite Pararius. Maar dat is niet de enige site die huizen toont. Naast Pararius worden o.a. de sites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurwoning ook op deze sites te plaatsen. Zie de links op deze pagina.

En het is ook mogelijk een verhuurmakelaar uit Spijkenisse in te schakelen, om u te assisteren om een geschikte kandidaat te vinden. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Spijkenisse goed kent, en u kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende beschrijving. Maar bovenal kan hij of zij goed helpen met het checken of een huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, voldoende draagkrachtig en heeft hij/zij zich hiervoor eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan kostbare risico's voorkomen.

Online overzicht van huurwoningen in Spijkenisse

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Spijkenisse in het online overzicht van woningen in Spijkenisse en klik op de volgende websites:

Airbnb in Spijkenisse?

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Spijkenisse is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Spijkenisse, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het vinden van juiste huurders wellicht geen groot risico, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Spijkenisse

Een verhuurmakelaar kent de vraag naar woningen in Spijkenisse als geen ander en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waarmee u mogelijk zeer snel een huurder voor uw huurwoning vindt. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een woning. Hieronder een overzicht van makelaars in Spijkenisse.


Plattegrond Spijkenisse

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een woning: is het huis uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de omgeving? Zoek uw locatie op met behulp van plattegrond van Spijkenisse.


Grotere kaart van Spijkenisse weergeven

Spijkenisse - Woning nieuws

NuWonen bankroet: honderden de dupe
RTV Rijnmond
bron: www.deondernemer.nl
'Scheefwoner sociale huur blijft zitten'
Zo zou het aanbod van betaalbare woningen in de vrije sector omhoog kunnen nu het voor beleggers als pensioenfondsen aantrekkelijker is geworden deze woningen te bouwen. Ook zijn er maatregelen genomen om te voorkomen dat mensen met lage  ...
bron: www.rtlnieuws.nl
'Eigenaar NuWonen pleegt faillissementsfraude'
Het pand van NuWonen in Spijkenisse , met daarop de verwijzing naar Quality Homes. Foto Jan van Doorn. De failliete makelaar ... Familieleden van de voormalige eigenaar en ex-personeel van Nu Wonen verhuren onder de naam Quality Homes dezelfde huizen ...
bron: www.rijnmond.nl
Ex verdacht van moord op Liduina uit Spijkenisse
Maar daar moest hij uit, omdat hij de huur niet meer kon betalen'', vertelt een voormalige buurvrouw van hem. ,,Liduina heeft hem destijds nog geholpen met verhuizen. En daarna was ze weer zo goed om hem bij haar in huis te nemen , omdat hij anders  ...
bron: www.ad.nl
Spijkenisse krijgt nachtwinkel in stadshart
Vorig jaar kreeg Tom de Haan uit Spijkenisse nog een resoluut 'nee' te horen van het plaatselijke gemeentebestuur. Maar na de vergunningaanvraag nog eens te hebben heroverwogen, gaat de gemeente Nissewaard alsnog mee in de plannen van  ...
bron: www.ad.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Spijkenisse
Spijkenisse
afbeelding: Wikimedia