Huis verhuren in Velsen

Hoe krijgt u een helder informatie over uw huis verhuren in Velsen? Wij helpen u hier graag mee verder. Wellicht heeft u zelf enige tijd een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. Hoe kunt u uw huis veilig verhuren met maximale opbrengsten? Op deze pagina van Huis verhuren is een lijst te vinden van tips om huurhuizen aan te bieden in gemeente Velsen. En een overzicht met diverse nuttige links. We hopen dat u snel een geschikte huurder vindt in Velsen.


huis verhuren Velsen
Huis verhuren Velsen

Nieuwe huurhuizen te huur - april 2020

Huizen die recent te huur zijn gekomen :

 • Utrechtsestraat, 1017 VN, Amsterdam
 • Cearalaan 26-a4, 2051 NH, Overveen
 • Kanaalstraat 26-3, 1054 XH, Amsterdam
 • Bonairestraat 35 1, 1058 XC, Amsterdam
 • Westeinde 12 A, 1511 MA, Oostzaan
 • Waterlooplein 343A, 1011 PG, Amsterdam
 • Beethovenstraat, 1077 JA, Amsterdam
 • Eerste Jan Van Der Heijdenstraat, 1072 TV, Amsterdam
 • Haltestraat, 2042 LJ, Zandvoort
 • Ravenswaaipad 100, 1107 EG, Amsterdam
 • ... kijk voor meer huurhuizen op één van de sites die genoemd worden op deze pagina.

Huizen verhuren Velsen?

Voor een huurder start een huis huren in Velsen vaak met een internet inventarisatie van huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurwoning tenminste op enkele van deze websites te plaatsen. Zie verder de links op deze website. En het is ook nog mogelijk een verhuurmakelaar uit Velsen in te schakelen, om u van dienst te zijn in uw zoektocht naar een passende huurder. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Maar vooral kan hij/zij goed helpen met het nagaan of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw huis. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig en heeft hij of zij zich hiervoor eventueel ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan kostbare risico's voorkomen.

Online overzicht van woningen te huur in Velsen

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie in het online overzicht van huurhuizen en klik door op de volgende websites:

Airbnb in Velsen?

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Velsen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Velsen, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.In hoogseizoen is het vinden van geschikte huurders wellicht geen groot probleem dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn. Overleg met uw lokale makelaar of kijk naar de bezetting van vergelijkbare panden in uw omgeving, wat de risico's zijn.

Verhuurmakelaar in Velsen

Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Velsen en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waarmee u potentieel snel een huurder voor uw huurwoning kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een huis. Deze verhuurmakelaars leveren vaak verhuurdiensten in IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek.


Plattegrond Velsen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in mindere mate) voor de verhuurbaarheid van een huis: is de woning uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met hulp van kaart van Velsen.


Grotere kaart van Velsen weergeven

Velsen - Woning nieuws

Directeurswoning bij IJlst
Boven zijn drie slaapkamers en een reusachtige zolder en onder het hele huis ligt een hoge kelder, op stahoogte. Wie nog meer ruimte nodig heeft kan het bedrijfsgebouw in gebruik nemen, dat nu verhuurd wordt, maar desgewenst leeg kan worden  ...
bron: fd.nl
Scheefhuren niet louter probleem in de grote stad
In steden met een krappe woningmarkt blijven veel mensen die te veel verdienen voor hun sociale huurwoning , maar te weinig om te kopen, vaak noodgedwongen een goedkope huurwoning bezetten. Zij zouden eigenlijk moeten doorverhuizen naar een  ...
bron: www.volkskrant.nl
Velison Wonen gaat wachtkamers voor statushouders verbouwen en verhuren
Tijdens de bewuste sessie verstoorden IJmuidenaren de vergadering. Ze pleitten voor een betere spreiding van statushouders over alle Velsense kernen. Tot dan toe kwamen de vluchtelingen met verblijfsstatus vooral terecht in IJmuiden en Velsen -Noord.
bron: www.ijmuidercourant.nl
Aan de Linge, midden in de stad
Het bakstenen stadspand werd gekocht en verbouwd, de boerderij in Herwijnen, waar zij achttien jaar hadden gewoond, verhuurd . ... Het heeft ons ruim een halfjaar gekost om het huis in zijn oude glorie te herstellen', vertelt Hidde. 'Bovendien lag ...
bron: fd.nl
Aan de Linge, midden in de stad
... er was veel aan verprutst. Het heeft ons ruim een halfjaar gekost om het huis in zijn oude glorie te herstellen', vertelt Hidde. 'Bovendien lag tussen het voorhuis en het achterhuis een kleine binnenplaats. Die hebben we bij de benedenverdieping ...
bron: fd.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Velsen
Velsen
afbeelding: Wikimedia