Huis verhuren in Zoetermeer

Hoe krijgt u een goed informatie over een huis verhuren in Zoetermeer? Wij helpen u hier graag mee verder. Wellicht heeft u zelf enige tijd een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. U heeft een huis voor de verhuur. De vraag is: Hoe kunt u uw huis verhuren, met maximaal rendement? Op deze pagina staat een overzicht met tips om woningen aan te bieden in gemeente Zoetermeer of omgeving. En een overzicht met nuttige links voor het verhuren van een huis. We hopen dat u snel een bewoner vindt in Zoetermeer.


huis verhuren Zoetermeer
Huis verhuren Zoetermeer

Nieuwe huurhuizen te huur - juni 2022

Huizen die sinds kort te huur staan :

 • Werflaan 10, 2725 DH, Zoetermeer
 • Stadhoudersring, 2713 GR, Zoetermeer
 • Linieschans, 2728 GD, Zoetermeer
 • Dadelgaarde, 2723 BH, Zoetermeer
 • Rietvoornsloot 21, 2724 CJ, Zoetermeer
 • Industrieweg 6-b, 2712 LB, Zoetermeer
 • Jan Van Beierenlaan 1034, 2722 VD, Zoetermeer
 • Regenboogsingel 127, 2718 GV, Zoetermeer
 • Kinderen Van Versteegplein, 2713 HC, Zoetermeer
 • Dorpsstraat, 2712 AE, Zoetermeer
 • ... kijk voor meer woningen op een van de sites die genoemd staan op deze website.

Huizen in Zoetermeer?

Voor een huurder begint een woning huren in Zoetermeer meestal met een online speurtocht naar kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat men een kijkje neemt op de bekende huurhuizensite Pararius. Maar dat is niet de enige site die woningen toont. Naast Pararius worden o.a. de woningwebsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurwoning in Zoetermeer tenminste op enkele van deze sites te plaatsen. Zie ook de weblinks op deze site.

En dan is het ook altijd een optie een makelaar uit Zoetermeer te vragen. Het groot voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Zoetermeer goed kent, en u goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling en passende beschrijving. Maar vooral kan hij/zij goed helpen met het controleren of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig en heeft hij/zij zich voorheen eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's voorkomen.

Online overzicht van woningen te huur in Zoetermeer

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Zoetermeer in het actuele aanbod van huizen te huur in Zoetermeer:

Goed idee? Airbnb verhuur in Zoetermeer

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Zoetermeer is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Zoetermeer, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In het hoogseizoen is het vinden van juiste huurders wellicht geen groot probleem dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn. Overleg met uw lokale makelaar of kijk naar de bezetting van vergelijkbare panden in uw omgeving, wat de valkuilen zijn.

Verhuurmakelaars in Zoetermeer

Een lokale verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Zoetermeer als geen ander en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u mogelijk zeer snel een huurder voor uw huurwoning vindt. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een woning. Hieronder een overzicht van lokale verhuurmakelaars in Zoetermeer.


Plattegrond Zoetermeer

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in mindere mate) voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huis: is het huis uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met hulp van kaart van Zoetermeer.


Grotere kaart van Zoetermeer weergeven

Zoetermeer - Huizen nieuws

CARIFESTA Caribbean Party XL – 7 mei in Zoetermeer
Op zaterdag 7 mei 2016 kun je weer genieten van een gezellige **CARIFESTA Caribbean Party XL** in DEKKER Zoetermeer . Met live muziek van topbands 2-REMEMBER & LA FIESTA. Onze special guest is niemand minder dan TRAFASSI-man 'Bugru'!
bron: www.waterkant.net
Veel meer huizen voor vluchtelingen in Zoetermeer
Veel meer huizen voor vluchtelingen in Zoetermeer . Corporaties moeten meer huizen voor vluchtelingen beschikbaar stellen door huurhuizen uit de verkoop te halen of de huren te verlagen. Dat is nodig om genoeg asielzoekers te kunnen huisvesten.
bron: www.ad.nl
Jan Smit koopt derde woning in Volendam
De woning ligt naast een dijkhuis dat de 30-jarige Volendammer twee jaar geleden kocht voor 350.000 euro. Dat huis verhuurt hij voor 1250 euro per maand. Volgens bekendeburen.nl is Jan van plan ook het recent aangeschafte optrekje te verhuren .
bron: www.ad.nl
Proppen geblazen. Bevolkingsgroei vier grote steden zet doorrr!!
In het begin van deze eeuw telden zowel steden als dorpen ongeveer 15% ouderen, maar in de toekomst ligt dat in steden op zo'n 17%, terwijl in kleinere gemeenten aandeel 65-plussers op 26% komt te liggen. Laatste feitje: Amsterdam telt in de jaren ...
bron: daskapital.nl
Schade en de vergoeding
Tijdstip ontstaan schade Schade kan ontstaan zodra een besluit in werking is getreden: een bestemmingsplan kan bijvoorbeeld in werking zijn getreden, waarna een bouwvergunning wordt afgegeven die de waarde doet dalen van een naburige woning .
bron: www.almere4you.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Zoetermeer
Zoetermeer
afbeelding: Wikimedia