Huis verhuren Amstelveen

Hoe krijg ik een compleet informatie over een huis verhuren in Amstelveen? Wij helpen u graag verder. Wellicht heeft u zelf een poosje een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. Hoe kunt u uw huis verhuren met maximaal rendement? Hieronder is een lijst te vinden van ideeen om een huis aan te bieden in gemeente Amstelveen. En een overzicht met nuttige links voor het verhuren van een huis. We hopen dat u snel een bewoner vindt in Amstelveen.


huis verhuren Amstelveen
Huis verhuren Amstelveen

Nieuwe huurwoningen te huur in Amstelveen - maart 2023

Huizen die sinds kort te huur zijn gekomen :

 • Dr. Willem Dreesweg 490, 1188 LG, Amstelveen
 • Lindenhof, 1185 RH, Amstelveen
 • Dorpsstraat 75, 1182 JC, Amstelveen
 • Dr. Allard Piersonstraat, 1185 PE, Amstelveen
 • Ds. O.G. Heldringstraat 61, 1185 CK, Amstelveen
 • Etna, 1186 CN, Amstelveen
 • Sparrendaal 50, 1187 KG, Amstelveen
 • Meander 879 C, 1181 WN, Amstelveen
 • William Boothlaan 288, 1185 NZ, Amstelveen
 • Eleanor Rooseveltlaan 8, 1183 CL, Amstelveen
 • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de sites die genoemd worden op deze website.

Huizen te huur aanbieden in Amstelveen?

Voor een huurder begint een woning huren in Amstelveen dikwijls met een internet speurtocht naar kandidaatwoningen. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurwoning tenminste op deze sites te plaatsen. En dan is het ook nog mogelijk een makelaar uit Amstelveen in te huren, om u te helpen in uw zoektocht naar een passende kandidaat. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende omschrijving. Maar bovenal kan hij of zij goed helpen met het checken of een huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaat betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen eventueel ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele risico's vermijdenen is zeker aan te bevelen voor verhuurders die hun huis voor de eerste maal verhuren.

Online overzicht huurwoningen

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Amstelveen in het actuele online overzicht van huurhuizen in Amstelveen en wij adviseren u de volgende links:

Airbnb verhuur in Amstelveen?

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Amstelveen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Amstelveen, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het vinden van huurders een minder groot probleem, dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Amstelveen

Een lokale makelaar kent de marktvraag naar woningen in Amstelveen en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u potentieel zeer snel een huurder voor uw huurwoning vindt. De verhuurmakelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match tussen huis en huurder, hoe minder snel u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een huis. Hieronder een overzicht van makelaars in Amstelveen. Deze makelaars leveren meestal diensten in Amstelveen, Bovenkerk en Ouderkerk aan de Amstel.


Plattegrond Amstelveen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid van een huis: is het huis uitstekend bereikbaar, zijn er voorzieningen in de omgeving? Zoek uw locatie op met hulp van kaart van Amstelveen.


Grotere kaart van Amstelveen weergeven

Amstelveen - Huizen nieuws

Personeel OLVG kan voortaan overal medische beelden patiƫnten bekijken
'Zelfs wanneer specialisten werken vanuit een andere locatie', schrijft het ziekenhuis. kinderarts in OLVG, Felix Kreier, zegt blij te zijn met de nieuwe functie: 'Eerder was ik beperkt omdat mijn werkstation niet meegenomen kon worden en de patiƫnten ...
bron: www.nu.nl
Woningen ontruimd bij brand Terletstraat in Amsterdam-Zuidoost
In een woning aan de Terletstraat in Zuidoost heeft dinsdagavond rond 18.45 uur een brand gewoed. Vanwege de brand werden ... De ter plaatste gekomen brandweer wist het vuur te bestrijden, maar kon niet voorkomen dat de woning uitbrandde. Naast- en  ...
bron: www.nu.nl
800 nieuwe woningen en een brug bij Amstelkwartier
Van kleine studio's en luxe appartementen tot middeldure huurwoningen en zelfbouw. Van de achthonderd woningen moet dertig procent sociale huur worden. Veertig procent zal bestaan uit woningen in het middensegment en dertig procent van de te   ...
bron: www.nu.nl
Kwaliteitsverbetering van de sociale huurvoorraad in Amstelveen
In Amstelveen zijn na 2022 geen sociale huurwoningen meer met energie label E, F of G. Al deze woningen worden naar een gemiddeld C-niveau getrokken. Dit is een van de uitkomsten van de prestatieafspraken tussen de gemeente, woningcorporatie Eigen ...
bron: www.amstelveenweb.com
Arrestatieteam valt huis in Noord binnen na bedreiging
De verdachte weigerde ook de woning van zijn ex te verlaten. Het arrestatieteam is ingezet omdat de man in het verleden is aangehouden voor onder andere bezit vuurwapen. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Bij de actie raakte niemand gewond.
bron: www.nu.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Amstelveen
Amstelveen
afbeelding: Wikimedia