Woning verhuren Den Helder

Hoe krijgt u een compleet informatie over uw huis verhuren in Den Helder? Wellicht heeft u zelf enige tijd een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. U heeft een huis voor de verhuur. De vraag is: Hoe kunt u uw huis verhuren met maximaal rendement? Op deze pagina is een overzicht met suggesties om huizen aan te bieden die te huur staan in gemeente Den Helder. En een overzicht met diverse verwijzingen voor het verhuren van een huis. We hopen dat u spoedig een bewoner vindt in Den Helder.


huis verhuren Den Helder
Huis verhuren Den Helder

Recente huizen te huur - maart 2023

Huizen die recent te huur staan :

 • Nieuwstraat 80, 1781 TJ, Den Helder
 • Nieuwstraat 3 B, 1781 TE, Den Helder
 • Marsdiepstraat, 1784 AD, Den Helder
 • H.A. Lorentzstraat 46, 1782 JK, Den Helder
 • Weststraat 91, 1781 BX, Den Helder
 • H.A. Lorentzstraat 108, 1782 JL, Den Helder
 • Marina-Park 469, 1785 DN, Den Helder
 • Marsdiepstraat, 1784 AD, Den Helder
 • 2e Vroonstraat 128, 1781 LS, Den Helder
 • Marsdiepstraat 183, 1784 AD, Den Helder
 • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de sites die genoemd staan op deze pagina.

Een huis verhuren Den Helder?

Voor een huurder start een woning huren in Den Helder vaak met een internet speurtocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat de huurder uw zoektocht begint bij Pararius, maar dat is niet de enige site die huurhuizen aanbiedt. Naast Pararius worden o.a. de woningwebsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurhuis ook op deze sites te plaatsen.

En het is ook nog altijd een optie een makelaar in Den Helder in de hand te nemen, om u te helpen om een geschikte kandidaat te vinden. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Den Helder goed kent, en u goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling en passende beschrijving. Maar bovenal kan hij of zij goed helpen met het nagaan of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw woning. Is de huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig en heeft hij of zij zich hiervoor eventueel ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan kostbare risico's tijdig vermijden.

Online overzicht van huurhuizen

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Den Helder in het actuele online aanbod van woningen en klik op de volgende links:

Airbnb in Den Helder

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Den Helder is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Den Helder, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.In het hoogseizoen is het aantrekken van de geschikte huurders een minder groot risico, dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Den Helder

Een lokale makelaar kent de marktvraag naar woningen in Den Helder als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u mogelijk snel een huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik tussen woning en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning. Deze makelaars leveren meestal diensten in Den Helder en Julianadorp.


Kaart Den Helder

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in mindere mate) voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huurwoning: is de woning uitstekend bereikbaar, zijn er voorzieningen in de buurt? Verken uw omgeving met behulp van kaart van Den Helder.


Grotere kaart van Den Helder weergeven

Nieuws over huizen in Den Helder

Gemeente en Woningstichting pakken woonfraude aan – Den Helder Actueel
   Den Helder Actueel
bron: denhelderactueel.nl
Meer kans op woning door wijziging beleid Woontij
Den Helder – Woontij voert per 1 januari 2017 een aantal wijzigingen door, waardoor woningzoekenden meer kans maken op een woning . Sinds 1 januari 2016 zijn er strenge regels met betrekking tot de huur van een (nieuwe) huurwoning en het inkomen van de ...
bron: denhelderactueel.nl
CDA pleit voor verbod op kamerverhuur in kwetsbare wijken
   Den Helder Actueel
bron: denhelderactueel.nl
CDA: stop de groei van kamerverhuur – Den Helder Actueel
   Den Helder Actueel
bron: denhelderactueel.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Den Helder
Den Helder
afbeelding: Wikimedia