Huis verhuren Houten

Hoe krijgt u een compleet inzicht over uw huis verhuren in Houten? Wellicht heeft u zelf enige tijd een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren met maximale opbrengsten? Hier staat een lijst te vinden van suggesties om een huis aan te bieden in gemeente Houten. We hopen dat u snel een bewoner vindt in Houten.


huis verhuren Houten
Huis verhuren Houten

Nieuwe woningen in Houten - maart 2023

Woningen die recent voor huur beschikbaar zijn :

  • Heemsteedseweg 18, 3992 LS, Houten
  • Heemsteedseweg 26, 3992 LS, Houten
  • De Maat 1, 3991 AN, Houten
  • Morellengaarde 2, 3992 JZ, Houten
  • Onderdoor 5, 3995 DW, Houten
  • Onderdoor, 3995 DW, Houten
  • ... kijk voor meer woningen op één van de websites die genoemd staan op deze website.

Huis verhuren Houten?

Voor een huurder start een woning huren in Houten vaak met een online inventarisatie van kandidaatwoningen. Naast Pararius worden o.a. de sites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurwoning in Houten ook op deze sites te plaatsen. Zie verder de links op deze pagina. En het is ook nog altijd een optie een makelaar in Houten te vragen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Houten goed kent, en u kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende omschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het controleren of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor u. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen eventueel ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan kostbare risico's voorkomen.

Online overzicht huizen

Inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie in het overzicht van huurwoningen in Houten:

Airbnb in Houten?

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Houten is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Houten, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een vetpot.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In het hoogseizoen is het vinden van de juiste huurders een minder groot risico, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaar Houten

Een lokale makelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Houten en welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u potentieel zeer snel een geschikte huurder voor uw huurwoning kan vinden. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de klik tussen huis en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een woning. Hieronder een overzicht van verhuurmakelaars in Houten.


Plattegrond Houten

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (in wat mindere mate) voor de verhuurbaarheid van een woning: is de woning goed bereikbaar, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met behulp van de plattegrond van Houten.


Grotere kaart van Houten weergeven

Nieuws over huizen verhuren in Houten

Utrecht Woont 2017
2016 was een bewogen jaar voor de Utrechtse woningmarkt. De markt schoot vanuit een diep dal in een rechte lijn door naar een hoge top. Fijn voor verkopers, maar lastig voor consumenten in de regio Utrecht, die op zoek zijn naar een nieuwbouwhuis.
bron: www.duic.nl
Tijdelijke huizen voor 35 urgente gezinnen in Houten
Ook in andere gemeenten zijn tijdelijke woningen gebouwd. Maar voor Houten als voormalige groeikern is het volgens Rensen wel even wennen om naar dit soort maatregelen te moeten grijpen om mensen aan passende huisvesting te kunnen helpen.
bron: www.ad.nl
Tijdelijke huurwoningen aan Hoge Schaft
In Houten is een flink tekort aan eengezinswoningen met een lage huur . Er komen dan ook nauwelijks eengezinswoningen met een lage huur voor gezinnen vrij. Daarnaast is er extra noodzaak omdat dit jaar ook herenigde gezinnen van statushouders gehuisvest ...
bron: www.trefpunthouten.nl
Huis kopen kan ook zonder Funda
Veel mensen realiseren het zich niet, maar een huis kopen hoeft niet per se via de makelaar: het kan ook op de Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Dan doe je het gewoon helemaal zelf. De huizenveiling als alternatief voor ... Die kan in één woning zelf ...
bron: www.nrc.nl
Bij de snorrende kachel in it Kokelhûs van Jan en Sjut worden de mooiste ...
Een houten rekje staat er vlak omheen. Gebreide ... “Wat kun je nog meer met de bijzondere woning van van Jan en Sjut dan dit tonen aan belangstellenden?” vraagt ze zich ... Misschien kan de achterkamer verhuurd worden als vergaderruimte. “We hebben  ...
bron: www.actiefonline.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Houten
Houten
afbeelding: Wikimedia