Woning verhuren Kampen

Hoe krijg ik een compleet informatie over uw huis verhuren in Kampen? De vraag is: Hoe kunt u uw huis verhuren met maximale opbrengsten? Op deze pagina is een overzicht van suggesties om woningen aan te bieden in gemeente Kampen. En een overzicht met nuttige links voor het verhuren van een huis. Succes met uw zoektocht naar een geschikte huurder in Kampen.


huis verhuren Kampen
Huis verhuren Kampen

Actuele huurwoningen - maart 2023

Huurhuizen die sinds kort te huur zijn gekomen in Kampen:

 • IJsselkade 362-7, 8261 AC, Kampen
 • Constructieweg 41-1, 8263 BC, Kampen
 • IJsselkade 361-5, 8261 AC, Kampen
 • IJsselkade 360-1, 8261 AC, Kampen
 • Constructieweg 39--3, 8263 BC, Kampen
 • Oudestraat 2162E, 8261 CA, Kampen
 • Oudestraat 250-1, 8261 CB, Kampen
 • IJsselkade 362-9, 8261 AC, Kampen
 • Graafschap 34 C, 8261 LC, Kampen
 • Dieselstraat 0 Ong, 8263 AE, Kampen
 • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de websites die genoemd worden op deze pagina.

Een huis te huur aanbieden Kampen?

Voor een huurder begint een huis huren in Kampen vaak met een internet zoektocht naar huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de sites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis in Kampen tenminste op deze sites te plaatsen.

En dan is het ook mogelijk een makelaar uit Kampen in te huren, om u te helpen om een geschikte huurder te vinden. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie in Kampen goed kent, en u kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende omschrijving. Maar vooral kan hij of zij goed helpen met het checken of een huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's vermijden.

Online overzicht woningen te huur

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Kampen in het online overzicht van huizen in Kampen:

Goed idee? Airbnb in Kampen

Er wordt wel eens gesteld: een huis verhuren via Airbnb Kampen is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Kampen, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het vinden van de geschikte huurders wellicht geen groot risico dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaar Kampen

Een lokale verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Kampen als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis kan vinden. De verhuurmakelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match tussen huis en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een woning.


Kaart Kampen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een woning: is het huis goed bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de omgeving? Zoek uw locatie op met behulp van plattegrond van Kampen.


Grotere kaart van Kampen weergeven

Nieuws over woningen in Kampen

Michelle Obama maakt laatste wandeling door Witte Huis
... nieuwe woning is van alle luxe voorzien. Het huis telt negen slaapkamers en badkamers en wordt verhuurd voor ongeveer 20.000 euro per maand. ...
bron: www.ad.nl
Marcel Vanthilt is terug op tv: hij gaat ons alles leren over huizen bouwen ...
Daar krijgen we binnenkort een antwoord op, want hij presenteert vanaf woensdag 18 januari Wonen.tv op Eén. Daarin leren we alles over hoe we een huis moeten (ver)bouwen, over kopen en verkopen, en het verhuren van je eigendom. De tips worden ook ...
bron: newsmonkey.be
Eigenaar van 'bizarre' souterrain snapt alle ophef niet
Bijna drie ton voor een woning van 28 vierkante meter zonder zonlicht. ... Want op dat gebied had hij met nogal wat pech te kampen . ...
bron: www.at5.nl
Schagen: stop op recreatief verhuren van woonhuizen
In de woningwet staat ook dat woonhuizen niet recreatief mogen worden verhuurd . Daarbij maakt het niet uit of iemand zijn huis kort of langere tijd verhuurt . Tijdelijke woningruil is wél mogelijk. Van Kampen : ,,Mits degene die in het huis komt zich ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
PvdA beschouwt de hete hangijzers van het nieuwe jaar
"Voor u ligt onze eerste raadsproat van 2017 door de Partij van de Arbeid Kampen . De jaarwisseling ...
bron: brugnieuws.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Kampen
Kampen
afbeelding: Wikimedia