Huis verhuren in Purmerend

Hoe krijgt u een compleet inzicht over uw huis verhuren in Purmerend? Wij helpen u graag. U heeft een huis voor verhuur. De vraag is: Hoe kunt u uw huis verhuren met maximaal rendement? Hieronder staat een overzicht met ideeen om een huurhuis aan te bieden in gemeente Purmerend of omgeving. We hopen dat u spoedig een geschikte huurder vindt in Purmerend.


huis verhuren Purmerend
Huis verhuren Purmerend

Actuele huurhuizen in Purmerend - april 2024

Woningen die recent te huur staan in Purmerend:

 • Barcelonahaven 29, 1448 KR, Purmerend
 • Peperstraat 4, 1441 BJ, Purmerend
 • Amazonelaan, 1448 VA, Purmerend
 • De Roerdomp 7, 1444 XT, Purmerend
 • Voltastraat 21, 1446 VA, Purmerend
 • Purmerdijk, 1446 RJ, Purmerend
 • Hoogstraat 24, 1441 BC, Purmerend
 • Component 153, 1446 WN, Purmerend
 • Westersteeg 5, 1441 AW, Purmerend
 • Purmerdijk 15, 1446 RJ, Purmerend
 • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de websites die genoemd staan op deze pagina.

Een huis te huur aanbieden Purmerend?

Voor een huurder begint een woning huren in Purmerend meestal met een online inventarisatie van potentiële huurwoningen. Naast Pararius worden o.a. de woningwebsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis in Purmerend tenminste op enkele van deze websites te plaatsen. Zie verder ook de weblinks op deze pagina. En het is ook altijd een optie een makelaar uit Purmerend in te huren. Het groot voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende beschrijving. Maar bovenal kan hij of zij goed helpen met het nagaan of een huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaat betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich hiervoor ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's voorkomen.

Online overzicht van huizen te huur in Purmerend

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele online overzicht van woningen in Purmerend en klik op de volgende links:

Airbnb in Purmerend?

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Purmerend is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Purmerend, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.In het hoogseizoen is het vinden van de juiste huurders een minder groot risico, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaar Purmerend

Een lokale makelaar kent de vraag naar woningen in Purmerend en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurhuis kan vinden. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een woning.


Plattegrond Purmerend

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid van een huurhuis: is de woning uitstekend bereikbaar, is de wijk veilig, zijn er voorzieningen in de buurt? Verken uw omgeving met behulp van plattegrond van Purmerend.


Grotere kaart van Purmerend weergeven

Purmerend - Huizen nieuws

'Ik ben niet rijk maar ook niet arm genoeg voor een geschikte woning'
Hoe groot is het woningbestand sociale huur voor deze groep huishoudens? Hoeveel van deze huishoudens kunnen alleen met hulp van huurtoeslag hun woning huren, omdat deze anders te duur is? Zijn er nog woningen te huur voor sociale huurders als  ...
bron: www.parool.nl
Makelaars en gemeente Amsterdam: 'Ga in Purmerend wonen'
Makelaarsetalage in het centrum van Amsterdam. Het aantal woningen dat nog te koop staat in de hoofdstad is gehalveerd en kopers zijn 'panisch', aldus een rapport van gemeente, makelaars en woningcorporaties. (Foto: Jasper Juinen)  ...
bron: fd.nl
WOZ-waarden woningen Purmerend openbaar
Nu kunt u de WOZ-waarde van woningen opzoeken en vergelijken met die van andere woningen of bijvoorbeeld de waarde van een woning die u misschien wilt kopen of huren . Op dit moment krijgt u de WOZ-waarden van 1 januari 2015 te zien. Als in 2017  ...
bron: regiopurmerend.nl
Nieuwe regels om huisjesmelkers aan banden te leggen
   RTV Purmerend
bron: news.google.com
Vind huizen te huur in uw regio
Purmerend
Purmerend
afbeelding: Wikimedia