Huis verhuren Schiedam

Hoe krijgt u een compleet inzicht over uw huis verhuren in Schiedam? Wellicht heeft u zelf een poosje een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. U heeft een huis beschikbaar voor de verhuur. Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren, met maximaal rendement? Op deze pagina van Huis verhuren is een overzicht met ideeen om woningen aan te bieden in gemeente Schiedam. Veel succes met uw zoektocht naar een huurder in Schiedam.


huis verhuren Schiedam
Huis verhuren Schiedam

Nieuwe huurwoningen te huur in Schiedam - oktober 2023

Woningen die sinds kort voor huur beschikbaar zijn :

 • Hoogstraat 61-C, 3111 HC, Schiedam
 • Hoofdstraat, 3114 GD, Schiedam
 • Broersvest 48-B, 3112 DE, Schiedam
 • Groeneweg, 3124 KA, Schiedam
 • Hoogstraat, 3111 HC, Schiedam
 • Boylestraat 27A, 3112 XB, Schiedam
 • Hoogstraat, 3111 HC, Schiedam
 • Fabristraat, 3117 MN, Schiedam
 • Lange Haven, 3111 CG, Schiedam
 • Broersvest, 3112 DE, Schiedam
 • ... kijk voor meer woningen op een van de sites die genoemd worden op deze website.

Huizen te huur aanbieden in Schiedam?

Voor een huurder start een woning huren in Schiedam meestal met een online speurtocht naar kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat de huurder een kijkje neemt op de bekende huurhuizenwebsite Pararius. Maar dat is niet de enige website die huurwoningen aanbiedt. Naast Pararius worden o.a. de woningsites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is verstanding om uw huurhuis ook op enkele van deze sites te plaatsen. En dan is het ook altijd mogelijk een makelaar in Schiedam in te huren. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende omschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het checken of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, draagkrachtig en heeft hij/zij zich voorheen ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele kostbare risico's voorkomenen is altijd aan te bevelen voor diegenen die hun huis voor een eerste keer gaan verhuren.

Online overzicht huizen te huur

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele overzicht van huurwoningen en klik op de volgende websites:

Airbnb verhuur in Schiedam

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Schiedam is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Schiedam, is zeer de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In hoogseizoen is het aantrekken van de huurders een minder groot risico, dan in het vinden van huurders in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn. Overleg met uw lokale makelaar of kijk naar de bezetting van vergelijkbare panden in uw omgeving, wat de risico's zijn.

Verhuurmakelaar in Schiedam

Een lokale makelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Schiedam als geen ander en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u potentieel zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een huis.


Plattegrond Schiedam

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook (zij het in wat mindere mate) voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een woning: is het huis uitstekend bereikbaar, zijn er voorzieningen in de buurt? Verken uw omgeving met behulp van de kaart van Schiedam.


Grotere kaart van Schiedam weergeven

Nieuws over woningen verhuren in Schiedam

Hoge Raad kritisch op vermogensrendementstax
Een Nederlands stel, dat inmiddels al jaren in Noorwegen woont, stapte daarom naar de rechter. Het stel beargumenteert dat de belastingaanslag op hun huis , een appartement en een garage in Nederland te hoog is, mede omdat ze het huis niet verhuren .
bron: www.rtlnieuws.nl
Gedoe: Minder treinen rond Delft door koperdiefstal
Deze mooie dag begint wat minder goed voor de vele reizigers die via Delft reizen. Tussen Delft en Schiedam is koper gestolen, dus kunnen de treinen er niet langs. Tussen Delft en station Delft-Zuid rijden stopbussen. Tussen Delft en Schiedam worden  ...
bron: indebuurt.nl
Buurtbewoners ontdekken inbraak, omsingelen huis
... twee personen aan te houden, die bij de twee inbrekers bleken te horen. Zij waren er met een auto vandoor gegaan toen ze doorkregen dat het misging. De aangehouden verdachten zijn tussen de 21 en 24 jaar oud en komen uit Schiedam en Vlaardingen  ...
bron: www.metronieuws.nl
Meisje voelt zich 'smerig' door toedoen van loverboy
N. vertelde de rechter dat een van de meisjes zelf contact met hem zocht toen ze hoorde dat hij een woning te huur had. Ze gaf aan dat ze in het huis mannen wilde ontvangen, maar volgens hem was niet hij de pooier. De officier wil naast de celstraf ook ...
bron: www.bndestem.nl
Café Sjiek straks ook in Zakkendragershuisje
Jarenlang was er onduidelijkheid over de toekomst van het huis waar Zakkendragersgilde Sint Anthonis alleen nog de begane grond gebruikt. Het uit 1725 stammende pand is zo'n ...
bron: www.ad.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Schiedam
Schiedam
afbeelding: Wikimedia