Huis verhuren Smallingerland

Hoe krijg ik een helder informatie over een huis verhuren in Smallingerland? Wellicht heeft u zelf een poosje een nieuwe woning gevonden, en wenst u uw oude woning te verhuren. De vraag is: Hoe kunt u uw huis veilig en betrouwbaar verhuren met maximale opbrengsten? Hieronder vindt u een lijst opgenomen met tips om huizen aan te bieden in gemeente Smallingerland. We hopen dat u snel een bewoner vindt in Smallingerland.


huis verhuren Smallingerland
Huis verhuren Smallingerland

Een huis verhuren in Smallingerland?

Voor een huurder start een woning huren in Smallingerland dikwijls met een internet speurtocht naar potentiële kandidaatwoningen. Naast Pararius worden o.a. de websites van Funda en WoningNet vaak bezocht. Het is slim om uw huurhuis in Smallingerland tenminste op deze sites te plaatsen. Zie verder de weblinks op deze site. En het is ook altijd mogelijk een makelaar uit Smallingerland in te schakelen, om u te assisteren in uw zoektocht naar een passende kandidaat. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende huisbeschrijving. Maar bovenal kan hij/zij goed helpen met het nagaan of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de huurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan vele risico's tijdig vermijden.

Online overzicht van huizen te huur in Smallingerland

Inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het aanbod van huurwoningen en wij adviseren u de volgende links:

Goed idee? Airbnb verhuur in Smallingerland

Er wordt wel eens gezegd: een huis verhuren via Airbnb Smallingerland is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Maar of dit een goed idee is voor elk huis in Smallingerland, blijft de vraag. Niet voor iedereen is Airbnb een geldboom.Er wordt wel eens gesteld dat een bezetting van circa 2/3e van de tijd gelijk staat een jaaropbrengst van "normale" huur. In het hoogseizoen is het aantrekken van geschikte huurders een minder groot risico, dan in het laagseizoen. Als een woning in de winter een paar maanden leeg staat, kan dat kostbaar zijn.

Verhuurmakelaars in Smallingerland

Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Smallingerland als geen ander en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u potentieel snel een huurder voor uw huurhuis kan vinden. De verhuurmakelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match is tussen woning en huurder, hoe minder snel u op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning. Hieronder een overzicht van verhuurmakelaars in Smallingerland. Deze makelaars leveren vaak makelaarsdiensten in Boornbergum, Drachten, Opeinde en Oudega.


Plattegrond Smallingerland

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Dat geldt ook voor de verhuurbaarheid en verhuurprijs van een huurhuis: is de woning goed bereikbaar, zijn er voorzieningen in de buurt? Zoek uw locatie op met hulp van plattegrond van Smallingerland.


Grotere kaart van Smallingerland weergeven

Smallingerland - Huizen nieuws

Woonwagenbewoners moeten geduldig zijn
Wethouder Jos van der Horst van de gemeente Smallingerland snapt het ongeduld bij de woonwagenbewoners in Drachten. Er is al geruime tijd een grote behoefte aan nieuwe standplaatsen, maar tot dusver is er nog geen oplossing voor de wachtlijst.
bron: www.waldnet.nl
Nog geen oplossing woonwagenwachtlijst
De woningcorporatie heeft het beleid wel kale standplaatsen te verhuren, maar geen woonwagens. "De geïnteresseerden die onder sociale huurwoning vallen maken aanspraak op een standplaats, maar hebben niet het geld om een woonwagen aan te   ...
bron: www.waldnet.nl
Scheefhuren niet louter probleem in de grote stad
Scheefwoners in een te goedkope (sociale) huurwoning De kaart toont per gemeente het percentage van de huishoudens in corporatiewoningen dat een huishoudinkomen van tenminste € 38.690 heeft en een huurprijs lager dan € 699,48 betaalt (de  ...
bron: www.volkskrant.nl
Nieuwe woningen Drachtstercompagnie al verhuurd voordat de bouw begint
DRACHTSTERCOMPAGNIE – Wethouder Jos van der Horst van Smallingerland geeft dinsdagmiddag het startsein voor de bouw van zes sociale huurwoningen aan de Wiksel in Drachtstercompagnie. De zes woningen in Drachtstercompagnie zijn al  ...
bron: www.drachtstercourant.nl
Scheefwoners op Vlieland en hoge woonlasten in Kollumerland
... huis zitten dat in verhouding met hun inkomen goedkoop is. Voor die mensen is dat misschien mooi, maar het is ook een probleem, omdat die mensen daardoor een sociale huurwoning bezet houden en dus de wachtlijsten in stand houden. ... De groep ...
bron: www.omropfryslan.nl
Vind huizen te huur in uw regio
Smallingerland
Smallingerland
afbeelding: Wikimedia